Independent Belgian lifestyle magazine for Aston Martin owners & enthusiasts

Virage is een onafhankelijke publicatie voor de eigenaars van een Aston Martin in België, alsook voor de liefhebbers van zeldzame exclusieve Britse GT-wagens.

Naar het voorbeeld van een aantal andere prestigieuze automerken, brengen wij sedert 2011 een exclusief Aston Martin owner’s magazine uit – Virage – gericht naar de eigenaars van een Aston Martin en de liefhebbers van deze exclusieve Britse GT-wagens.

Virage Magazine verschijnt zesmaandelijks (april – oktober) op iets meer dan 2500 exemplaren. Elke uitgave wordt in strikte privacy onder omslag verstuurd naar Aston Martin klanten op hun privé of zakelijk adres. Het magazine wordt eveneens vrij verdeeld via de officiële showrooms en naar een gerichte niche doelgroep potentiële kopers, relaties en zakelijke partners. Naast de meest relevante redactionele dossiers en thema’s rond het Britse merk, is er ruimte voor een selectief aantal exclusieve adverteerders. Virage is geen officiële publicatie van de constructeur.

Wij heten u dus welkom in de elegante wereld van Aston Martin met Virage Magazine en informeren u graag bij elke vraag, bij een presentatie van het concept, of voor elke verdere toelichting m.b.t. uw mediaplan. U kan kiezen voor een nationale plaatsing of voor een regionale aanwezigheid.

Sedert 2014 is het magazine tweetalig F/Nl geworden en wordt het verspreid naar klanten en relaties in heel België.

Enjoy the ride!